MónTerrassa
Els Minyons de Terrassa descarreguen la tripleta màgica a Sant Fèlix
  • CA

Els Minyons de Terrassa han actuat aquest migdia a la plaça de la Vila de Vilafranca del Penedès per la diada de Sant Fèlix, una de les diades castelleres més importants de l’any. Amb el 2 de 9 amb folre i manilles ajornat per més endavant, els malves han afrontat la tripleta màgica que han descarregat amb solvencia.

Primer de tot, els malvar han realitzat un pilar de 4 caminat. Després, la colla malva ha descarregat el 3 de 9 amb folre a primera ronda. A segona ronda els de Terrassa han descarregat el 4 de 9 amb folre, i a tercera ronda han descarregat el 5 de 8. Finalment, han tancat la diada amb el vano de 5.

Minyons de Terrassa a Sant Fèlix | Minyons
Minyons de Terrassa a Sant Fèlix | Minyons

Dues actuacions d’on en van sortir reforçats

Els Minyons de Terrassa es van preparar per aquesta diada amb les dues actuacions el cap de setmana passat a Palau-Solità i Plegamans -a la comarca del Vallès Occidental- i Sitges -a la comarca del Garraf-, d’on en van sortir reforçats. Van actuar aquest dissabte a Palau-Solità i Plegamans on van descarregar, després del pilar de 4 caminat, el 3 de 8 el 5 de 8 i el 4 de 8 acabant l’actuació amb el vano de 5.

A la vila del Garraf van afrontar el primer castell de 9 des de la tornada de vacances descarregant, d’entrada, el 3 de 9 amb folre. A segona ronda van descarregar el 2 de 8 amb folre per tancar les rondes de castells amb el 5 de 8. En ronda de pilars van descarregar el pilar de 5 i 4 pilars de 4.

Una darrera cita aquesta setmana a Sabadell

La propera actuació dels Minyons serà el diumenge 4 al migdia a Sabadell acompanyats de Castellers de Sabadell, Capgrossos de Mataró i Castellers de Barcelona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa