MónTerrassa
Els Minyons de Terrassa arriben en forma a la diada de Sant Fèlix

Tot és a punt per una de les diades castelleres més importants de l’any, la Diada de Sant Fèlix a Vilafranca del Penedès, i els Minyons de Terrassa hi arriben amb força i amb ganes.

Els Minyons de Terrassa van al centre de la plaça

Els Castellers de Vilafranca obriran plaça, segons ha establert el concurs per decidir l’ordre de les actuacions. Després dels verds, ubicats al centre de la plaça, actuaran la Colla Joves Xiquets de Valls i la Colla Vella dels Xiquets de Valls, a banda i banda de la plaça, i tancaran ronda els Minyons de Terrassa, també ubicats al centre. Aquest sistema de sorteig es va establir el 2016 per tal que no actuin mai de manera consecutiva dues colles ubicades en la mateixa meitat de la plaça amb l’objectiu d’agilitzar el ritme de la diada. La d’aquest 2022 és la primera diada de Sant Fèlix en tres anys i els responsables de les colles aspiren a portar els seus millors castells.

Els malva surten reforçats del cap de setmana

Els Minyons de Terrassa han sortit reforçats del doblet d’aquest cap de setmana a Palau-Solità i Plegamans i Sitges. Els malva afrontaven aquestes actuacions en la recta final de preparació de cara a Sant Fèlix.

Van actuar aquest dissabte a Palau- Solità i Plegamans on van descarregar, després del pilar de 4 caminat, el 3 de 8 el 5 de 8 i el 4 de 8 acabant l’actuació amb el vano de 5.

A la vila del Garraf van afrontar el primer castell de 9 des de la tornada de vacances descarregant, d’entrada, el 3 de 9 amb folre. A segona ronda van descarregar el 2 de 8 amb folre per tancar les rondes de castells amb el 5 de 8. En ronda de pilars van descarregar el pilar de 5 i 4 pilars de 4.

Els Minyons faran aquest dilluns al vespre el darrer assaig abans de la cita vilafranquina. A la Plaça Vella de Terrassa on acabaran de posar a punt les estructures que portaran a Vilafranca del Penedés., una actuació que començarà a partir d’un quart d’una de la tarda.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa