MónTerrassa
Tania “La Violencia” Álvarez torna al ring amb una gran victòria

Tania “La Violencia” Álvarez ha tornat a pujar al ring i ho ha fet amb una gran victòria. La boxejadora del Team Toni Moreno se les ha vist amb la polonesa Angelika Oles, en un combat que ha tingut lloc al Casal Cultural de Castellbisbal. El combat estava pactat a sis assalts, i la puntuació va ser de 60/54 – 59/55 – 60/54. Victòria unànime del jurat per Álvarez que debutava en una nova categoria, la de supergall (pes de 55 kg).

Justament la pupil·la de Toni Moreno, de 21 anys, arribava a aquesta cita amb l’objectiu de treure’s el mal regust de boca de l’últim combat disputat, al passat mes de febrer. I això que es va convertir en la primera catalana a boxejar al temple del Madison Square Garden, una fita històrica. Però la derrota davant de l’australiana Skye Nicolson va fer replantejar-se les coses a Álvarez. I per això va baixar del pes ploma al supergall (un parell de quilos menys), a la recerca de ser encara més competitiva.

El plat estrella de la nit

La vetllada havia creat moltíssima expectació. I era el plat estrella de la nit, malgrat que el Casal va acollir 11 combats amateurs més. Tot i no conèixer la rival, quatre anys més gran en edat i però amb menys victòries als seus punys, la boxejadora del club de Castellbisbal va saber aplicar bé les directrius del seu entrenador: bona protecció i atacs contundents. I va ser així que gairebé acaba amb un KO.

Una tornada a la lona espectacular que la torna a catapultar com a aspirant a fer grans coses. Per ara, Álvarez anirà pas a pas, guanyant confiança en la nova categoria i aprofitant totes les oportunitats de lluitar que li siguin donades.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa