MónTerrassa
S’inicia la licitació de les obres de la carretera de l’Estació

Aquest mes de novembre, la Diputació de Barcelona, ha iniciat el procés per contractar l’empresa que farà les obres de millora de la cruïlla entre el carrer de l’Estació i la carretera BV-1501. Fins al dia 20 de desembre, hi ha temps per presentar ofertes, que seran valorades a partir de la segona quinzena de gener. El pressupost màxim de les obres s’ha fixat en 325.215,34 euros (aportats, íntegrament, per la Diputació) i es preveu que els treballs per reurbanitzar aquest encreuament puguin començar durant el segon trimestre de 2018.

Amb l’obertura del procés de contractació de l’empresa constructora, la Diputació materialitza el seu compromís per fer aquestes obres, que inclouen la construcció d’un tercer carril a la carretera per facilitar l’accés als vehicles que vulguin entrar o sortir del nucli urbà. A més, s’hi instal·laran mesures per reduir la velocitat.

Segons el projecte, també s’il·luminarà la cruïlla per millorar-ne la visibilitat. Aquesta és una proposta defensada per l’Ajuntament des d’un primer moment, tot i saber que la Diputació no acostuma a afegir l’enllumenat en els seus projectes. Tanmateix, i després de diverses reunions, l’òrgan provincial va accedir a instal·lar fanals fotovoltaics amb la condició que, un cop finalitzades les obres, el consistori es faci càrrec del manteniment.

Plànol de les actuacions previstes a la cruïlla
Plànol de les actuacions previstes a la cruïlla | Aj. Castellbisbal

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix