MónTerrassa
Neix l’Escola de Salut de Castellbisbal
  • CA

En marxa l’Escola de Salut de Castellbisbal. Aquest dijous, 4 de novembre, entra en funcionament un nou espai d’aprenentatge “dinàmic i participatiu” en matèria de salut al municipi vallesà. Es tracta d’un projecte liderat per un equip de professionals del CAP Dr. Joan Planas i que busca “proporcionar una major autonomia a la població del municipi i capacitar-la per a la seva autocura”. Amb la col·laboració de l’Ajuntament, la iniciativa consistirà en un cicle de formacions gratuïtes orientades a la ciutadania, on s’explicarà de forma clara i entenedora diferents aspectes de la salut personal i atenció de cures.

El director del CAP Dr. Joan Planas, Antoni Arévalo, la directora d’atenció primària del Consorci Sanitari de Terrassa, Montserrat Ureña, i la regidora de Sanitat i Salut Pública de l’Ajuntament, Gemma Margarit, seran les persones encarregades de presentar, aquesta tarda, el projecte d’Escola de Salut de Castellbisbal. L’acte tindrà lloc aquest dijous a les 18.00 hores, a la sala d’actes de l’Ajuntament, i s’acompanyarà d’una primera sessió formativa dedicada a la diabetis i la cura dels peus, a càrrec de la podòloga Anna Parra del servei de podologia de l’Ajuntament i del Centre Mèdic Integral; i la infermera de família Cristina López.

Aquesta primera edició de l’Escola de Salut de Castellbisbal consistirà en diferents sessions formatives que tindran lloc un cop al mes, des d’ara i fins al mes de juny. Totes trobades es faran de 18.00 a 19.30 hores a la sala d’actes de l’Ajuntament. Per participar en la presentació d’aquesta tarda i en qualsevol de la resta de sessions formatives programades cal inscriure’s prèviament, ja sigui per telèfon trucant al 93 772 03 56, per correu electrònic escrivint a [email protected] o presencialment al taulell del CAP Dr. Joan Planas.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa