MónTerrassa
L’Illa Esportiva de Castellbisbal tindrà xarxa de wifi gratuïta
  • CA
La xarxa wifi de l’Illa Esportiva dona cobertura a la graderia i les pistes del pavelló. | Aleix Mateu

!--akiadsense-->

L’Illa Esportiva és el primer equipament municipal de Castellbisbal que ofereix connexió gratuïta a Internet des de qualsevol dispositiu electrònic. La nova xarxa de wifi, que funciona en fase de proves des del passat mes de març, disposa de quatre antenes que donen cobertura a la zona del vestíbul, els despatxos, la sala de cardiofitnes, l’espai d’espinnig i a les graderies i les pistes del pavelló.

A partir d’ara, per tant, els usuaris de l’Illa Esportiva podran connectar-se a Internet de manera gratuïta i durant tres hores de manera continuada des dels seus dispositius mòbils. Prèviament, s’hauran de registrar (ja sigui mitjançant el Facebook o bé omplint un breu formulari de contacte) i acceptar-ne les condicions d’ús.

L’objectiu d’aquest nou servei de wifi, que l’Ajuntament estudiarà estendre a altres espais municipals, és facilitar l’accés lliure a la xarxa a tota la ciutadania. Els treballs per dur a terme aquesta inversió han estat adjudicats a Movistar per un import de 8.653,21 euros, IVA inclòs.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa