MónTerrassa
Júlia Bartel, rebuda amb honors a l’Ajuntament de Castellbisbal
  • CA

La futbolista Júlia Bartel ha estat rebuda amb honors a l’Ajuntament de Castellbisbal. Va ser el mateix alcalde, Joan Playà, qui va donar la benvinguda a la jove promesa del FC Barcelona en un acte que va tenir lloc el passat 29 de setembre amb la presència de diversos familiars i membres de l’equip de govern.

La futbolista ha estat reconeguda després de proclamar-se aquest mateix estiu campiona del Món amb la selecció espanyola sub20 i campiona d’Europa amb la selecció sub19. En ambdós campionats, la castellbisbalenca va tenir un paper destacat, sumant diverses titularitats i fins i tot va ser la responsable de fer el gol que va donar el campionat europeu.

Signatura al Llibre d’Honor

Va ser la primera tinent d’alcaldia, Susanna Solé, en la seva qualitat de regidora d’Esports de l’Ajuntament de Castellbisbal l’encarregada de lliurar a Júlia Bartel diversos obsequis: un diploma, un rellotge i un exemplar del llibre sobre la història de Castellbisbal Una història pota-roja. Solé també li va dedicar unes paraules per felicitar-la i encoratjar-la a continuar amb l’esforç, el treball i els estudis per tal de seguir sumant èxits esportius, professionals i personals.

Per la seva banda, Júlia Bartel va signar el Llibre d’Honor de l’Ajuntament, en el qual, amb unes emotives paraules, va deixar constància del seu orgull i estimació per Castellbisbal, el seu poble, del qual va dir que el portaria “sempre allà on fos”.

A finals d’agost, la selecció espanyola sub-20 de futbol femení es va proclamar campiona del món per primera vegada. Aleshores, l’Ajuntament ja va felicitar formalment a Júlia Bartel i a tot el seu equip a través de les xarxes socials municipals, amb l’objectiu de compartir la celebració amb tota la població del municipi.

Bartel continua la seva projecció de la mà del FC Barcelona, on és una titular fixa en l’onze del filial blaugrana. Aquest any s’espera que pugui fer més visible encara el seu potencial i gaudir d’alguns minuts més amb el primer equip, ocupant la posició de migcampista.

La futbolista Júlia Bartel signant el Llibre d’Honor de l’Ajuntament de Castellbisbal | Aleix Mateu

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa