El joc no està a la venda i es pot aconseguir superant alguns reptes durant les Jornades per la Igualtat.
El joc no està a la venda i es pot aconseguir superant alguns reptes durant les Jornades per la Igualtat. | Aj. Castellbisbal

!--akiadsense-->

Per commemorar el 8 de març, Dia Internacional de la Dona, l’Àrea d’Igualtat ha editat un joc de memory feminista que, amb el títol Dones lliures, reivindica un canvi d’òptica que propiciï un món més just que corregeixi el sexisme. “Les cartes del joc reflecteixen històries quotidianes i reals a través de les quals volem conscienciar i incidir en aquest canvi de model cap a una societat més equitativa”, explica la regidora de Serveis a les Persones, Melani Solís, que destaca que amb l’edició d’aquest joc familiar es vol “entrar a les llars i convidar el veïnat a activar una mirada crítica i reflexionar sobre les desigualtats de gènere”.

El memory feminista ha estat il·lustrat per Aïda Galceran, una artista jove i independent de la població veïna de Molins de Rei, i no està a la venda. Per aconseguir-lo s’han de superar alguns reptes durant les Jornades per la Igualtat, que enguany es celebren del 7 al 27 de març. Per exemple, es pot obtenir el joc participant en les activitats de les jornades, adquirint abonaments de l’Illa Esportiva, visitant el Museu de la Pagesia o les exposicions d’Els Costals, fent préstec de llibres o pel·lícules de temàtica feminista a la Biblioteca o comprant al petit i mitjà comerç del municipi. També, fent donacions al Banc d’aliments municipal, participant en les activitats del Jo Reparo 2021 o portant piles usades, oli fet servir o taps de plàstic al Punt Verd. En aquest cas, cal destacar que tots els taps que es recullin es donaran a l’associació Gueopic creada per ajudar a millorar la qualitat de vida de les persones amb dificultat comunicativa.

Nou comentari