MónTerrassa
Inversió de 132 mil euros per millorar els patis de l’escola Montserrat
  • CA
L'Escola Montserrat va començar a funcionar el curs 1982-1983
L’Escola Montserrat va començar a funcionar el curs 1982-1983 | Aj. Castellbisbal

!--akiadsense-->

El Ple de l’Ajuntament de Castellbisbal ha aprovat, per unanimitat de tots els grups municipals, una modificació de crèdits del pressupost d’aquest exercici 2020 que permetrà invertir 80.700 euros més en la millora dels patis de l’Escola Mare de Déu de Montserrat.

La decisió es va prendre en la sessió plenària del passat 26 d’octubre. Durant aquesta trobada l’alcalde, Joan Playà, va explicar que inicialment les obres estaven comptabilitzades per uns 51.300 euros, però que un cop analitzat més a fons l’estat dels patis de la zona de les aules velles del centre educatiu, calia fer una reforma integral de l’espai i no només actuacions de millora. En total, un cop aprovada la nova inversió per part del Ple municipal, les obres als patis de l’Escola Montserrat comptaran amb un pressupost total de 132.000 euros.

L’Ajuntament té previst iniciar la tramitació de les obres abans d’acabar l’any i executarà els treballs durant els propers mesos de juliol i agost, coincidint amb les vacances escolars de l’estiu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa