MónTerrassa
El bus de l’Hospital a Castellbisbal incrementa la freqüència de pas

A partir del mes de setembre, el bus que connecta Castellbisbal amb l’Hospital de Terrassa, línia C7, augmentarà la quantitat de freqüències i passarà de les quatre expedicions diàries que hi ha actualment, a nou. Aquest increment de combois comportarà que hi hagi un autobús cada hora i mitja, entre les 8.30 i les 20.30 hores, tant d’anada com de tornada.

La incorporació de més freqüències en aquesta línia és una llarga reivindicació tant de la ciutadania com de la Plataforma pel CAP i de tots els grups municipals. Per això, durant aquest mandat, l’alcalde, Joan Playà, ha intensificat les negociacions amb el Servei Territorial de Transports de la Generalitat, ja que considera que oferir un bon servei de transport públic a l’Hospital “és imprescindible per garantir que tots els veïns del poble puguin accedir als recursos sanitaris independentment de si tenen, o no, vehicle propi”.

L’increment del servei de la línia C7 permetrà que aquesta també pugui ser utilitzada per d’altres persones i col·lectius que necessiten desplaçar-se a Terrassa (com els estudiants, per exemple), ja que la C7 també té parada a l’avinguda de Santa Eulàlia, des d’on es pot fer transbordament amb les línies de bus urbà. L’ampliació del servei no comportarà cap cost per a l’Ajuntament de Castellbisbal.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa