MónTerrassa
Castellbisbal recupera el Corretapes, i el fa més sostenible
  • CA

Més d’onze establiments participen en el Corretapes de Castellbisbal, en una cinquena edició que aposta per la sostenibilitat i que torna a celebrar-se, després que l’any passat quedés suspesa per culpa de la Covid. El certamen gastronòmic de tardor presenta, entre les seves principals novetats, una acció per reduir l’impacte ambiental de la festa amb totes les tapes i begudes servides en plats i gots biodegradables -fets amb fibra de canya de sucre-, i que per tant aniran a parar al contenidor de la brossa orgànica perquè es converteixi en compost.

Des del govern també subratllen la lluita per aconseguir una societat més igualitària i sense estereotips. En aquest sentit, la iniciativa pensada és que els tovallons que acompanyin les tapes presentin missatges que trenquin idees preconcebudes sobre gènere i sexe. Sota el nom de “Menja’t els prejudicis”, la campanya inclou eslògans com “El sexe no té edat” o “Els estereotips costen de pair”. En total, es distribuiran 26.400 tovallons als diferents bars i restaurants que participen al Corretapes.

Clica aquí per veure els establiments i les tapes participants.

Premi per als participants al Corretapes

I com és habitual, es manté el concurs per escollir la millor tapa. Totes aquelles persones que participin en el Corretapes, podran deixar el seu vot i optaran a algun dels onze sopars per a dues persones que se sortejaran. En la darrera edició, la del 2019, la tapa guanyadora va ser la del Bar Llibertat i és aquesta la que s’ha escollit per il·lustrar el cartell d’enguany.

Aprofitant l’activitat que es genera al voltant del Corretapes, algunes botigues de Castellbisbal també faran accions promocionals. En concret, aquest divendres a la tarda es durà a terme una desfilada de moda al pati de l’Esbarjo i dissabte, 16 d’octubre, hi haurà tallers a la Plaça de l’Església. A més, algunes botigues posaran parada al carrer.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa