MónTerrassa
Castellbisbal ja té ubicació per al centre residencial i de dia per a gent gran
  • CA
Ubicació del centre residencial i de dia per a gent gran
Ubicació del centre residencial i de dia per a gent gran | Aj. Castellbisbal

!--akiadsense-->

L’equipament residencial i de convivència per a la gent gran (residència i centre de dia) es construirà en uns terrenys municipals que hi ha al carrer de l’Eucaliptus, a la urbanització de Can Costa. Així es va decidir, per unanimitat, en la Junta de portaveus celebrada el 9 de setembre que va comptar amb la presència de tot l’equip de govern així com de les portaveus de tots els grups polítics municipals amb excepció de la CUP, ja que la seva regidora va renunciar al càrrec el passat mes de juliol i el seu substitut encara no ha pres possessió.

La tria de la ubicació s’ha fet a partir dels estudis que es van encarregar a l’empresa Summar en Acció i als tècnics municipals. En aquests treballs, es feien valoracions tècniques dels pros i contres de cadascuna de les ubicacions proposades pel consistori i s’hi valoraven tant les càrregues urbanístiques dels diferents terrenys com l’impacte ambiental de la construcció, l’assolellament, la facilitat d’accés o la proximitat als serveis, entre d’altres qüestions. A més, un altre dels punts a favor d’aquesta ubicació és que, per les seves característiques, permet construir un equipament ampli, de poca alçada, diàfan, integrat en l’espai, amb molta llum natural i amb zones exteriors i enjardinades.

El centre residencial i de convivència per a la gent gran està concebut com un sol equipament que, a la vegada, comptarà amb diferents unitats de convivència que seran com petites llars en un entorn confortable i que, en cas de necessitat, es podran aïllar les unes respecte de les altres. En concret, es planteja la construcció de cinc unitats de convivència amb una capacitat màxima de 16 persones cadascuna així com la ubicació d’un centre de dia per a 25 persones.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa