MónTerrassa
Castellbisbal engega la campanya comercial CastellbisVals de cara el Nadal
  • CA

Castellbisbal torna a posar en marxa una nova edició de la campanya ‘CastellbisVals: Per Nadal, 50€ de regal’, una iniciativa que ofereix la possibilitat que qualsevol persona pugui adquirir vals de compra de 5 o 10 euros pagant només la meitat del seu valor, ja que l’import restant el finança l’Ajuntament del municipi. Es posaran en circulació quasi 16.000 vals que es podran adquirir a partir del 21 de novembre i fins el 22 de gener en aquest enllaç web o a les oficines de Promoció Econòmica (av. Pau Casals, 9 / Planta -1).

És a dir, els vals de 10€ només costaran 5€, els altres 5 € els pagarà l’Ajuntament de Castellbisbal; i els vals de 5€ només costaran 2,50€, ja que els 2,50€ restants també els paga l’Ajuntament.

Uns 82.000€ invertits en la campanya ‘CastellbisVals’

“Volem reactivar, impulsar i fomentar el sector comercial, de serveis i restauració del nostra municipi aprofitant la campanya de Nadal”, ha destacat la regidora de Comerç, Gemma Margarit, qui assenyala que enguany l’Ajuntament invertirà uns 82.000 euros en aquesta iniciativa, “fet que comportarà una injecció econòmica de més de 134.000 euros en el comerç local”.

Els vals es podran bescanviar a una cinquantena d’establiments

Els vals es podran bescanviar en qualsevol de la cinquantena d’establiments locals que de moment s’han adherit a la campanya. Cada persona podrà comprar fins a 100 euros en vals comercials (vuit vals de 10 euros i quatre vals de 5), dels quals només en pagarà la meitat. Qui vulgui podrà bescanviar més d’un val en cada compra i enguany, com a novetat, només els establiments d’alimentació tindran limitat el nombre de vals que podran acceptar.

Els vals són d’ús personal i intransferible. Els beneficiaris dels vals hauran de ser majors d’edat i acreditar-se amb el seu DNI en el moment de bescanviar el val de compra.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa