MónTerrassa
El centre de dia El Serral de Castellbisbal tancat per un positiu Covid
  • CA

El centre de dia El Serral de Castellbisbal ha tancat les portes davant la detecció d’un cas positiu de Covid-19. Així ho ha informat l’Ajuntament després que recentment una de les treballadores del centre hagi estat contagiada. D’aquesta manera, seguint els protocols sanitaris actuals, l’equipament ha de restar tancat en el servei d’atenció diürna, inicialment, durant els pròxims 14 dies. A més, seguint les directrius de les autoritats sanitàries, durant les pròximes hores d’aquest dilluns 27 de desembre, es convocarà a totes les persones usuàries d’El Sarral, i a tot el personal, perquè es facin una prova PCR. El test s’haurà de repetir abans de tornar el centre de dia un cop es reobri passada la quarantena.

Des de l’Ajuntament, s’informa que les famílies han estat comunicades del fet i se’ls ha ofert la possibilitat, mentre El Serral romangui tancat, de fer ús del Servei d’Atenció Domiciliària (SAD) per paliar les limitacions que tenen algunes persones en la seva autonomia personal. També poden utilitzar el servei d’Àpats a domicili, que porta a les llars menús equilibrats i sota supervisió mèdica.

A El Serral s’ofereixen serveis orientats a persones majors de 60 anys que, tot i que volen romandre a les seves llars, es veuen afectades per un deteriorament físic, cognitiu o per una dificultat social. Aquestes dificultats, els minven l’autonomia per fer les activitats considerades normals per la seva edat i fan que necessitin suport o ajuda especialitzada per satisfer les seves necessitats i aconseguir un desenvolupament personal. D’aquesta manera, s’hi troben serveis de fisioteràpia, educació social, servei menjador, seguiment sanitari, atenció psicològica, activitats cognitives, lúdiques i adaptades, entre d’altres.

També s’hi ofereixen serveis adreçats a persones de 65 anys o més, empadronades a Castellbisbal i també als titulars del carnet de Serveis Socials per a la Gent Gran que atorga l’Ajuntament com fisioteràpia de manteniment, podologia, o àpats a domicili.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa