MónTerrassa
Campanya per preservar la memòria popular del coronavirus a Castellbisbal
Castellbisbal viu el confinament
Castellbisbal viu el confinament | Aleix Mateu

!--akiadsense-->

Aquests dies l’Arxiu Municipal de Castellbisbal fa una crida a la col·laboració ciutadana per documentar l’impacte social del coronavirus al municipi i poder preservar la memòria popular d’uns fets que ja formen part de la nostra història recent. L’objectiu de la iniciativa és recollir fotos, vídeos, dibuixos i tota mena de documents, gràfics o escrits, que puguin tenir valor històric per documentar la situació excepcional que estem vivint.

Els documents digitals es poden enviar al correu arxiu@castellbisbal.cat. També es pot fer servir el servei WeTransfer per aquells enregistraments de vídeo o àudio que ocupin molt d’espai, o esperar a que l’Arxiu Municipal reobri les seves portes i portar-ho personalment més endavant.

A l’hora de fer arribar els documents a l’Arxiu Municipal s’haurien de facilitar, també, algunes dades bàsiques que faciliten la contextualització del material com ara qui és la persona autora, la ubicació on està feta la foto o el vídeo (en el cas de materials gràfics) i un títol, que reculli de la forma més breu possible, l’acció que es vol documentar.

Nou comentari

Comparteix