MónTerrassa
Adjudicat el projecte d’ampliació del CAP Dr. Joan Planas a Castellbisbal
  • CA
CAP Dr. Joan Planas, a Castellbisbal | Aleix Mateu

!--akiadsense-->

El passat novembre, la licitació de les obres d’ampliació i reforma del CAP Dr. Joan Planas de Castellbisbal va tornar a sortir a concurs, després que la convocatòria oberta al març per la Generalitat de Catalunya, responsable dels treballs, hagués quedat deserta. Ara però ja se sap que el projecte tirarà endavant.

I és que el Govern ha pogut aquest cop adjudicar la licitació a Constructora d’Aro, SA. A més, en els pressupostos de la Generalitat per al 2020 ja hi consta una partida de més de 900 mil euros per al projecte, que es complementarà amb una inversió de 1,4 milions més per al 2021, quan es construirà i es posarà en marxa definitivament.

L’avantprojecte d’ampliació del CAP preveu la construcció d’un nou edifici d’uns 650 metres quadrats connectat amb les instal·lacions actuals. A la planta baixa, hi hauria els magatzems, vestidors, zones de descans del personal i despatxos mentre que a la part superior, s’hi ubicarien noves consultes. Tanmateix, el projecte valora altres possibilitats com podria ser l’ampliació de l’edifici actual amb noves plantes.

La construcció d’aquest nou bloc permetria fer alguns canvis significatius en la distribució de l’edifici actual; entre aquests, l’ampliació de l’espai d’atenció continuada com a conseqüència del trasllat d’algunes de les dependències que actualmeht hi ha a la planta baixa del CAP al nou edifici. Les obres d’ampliació del CAP també permeten habitlitar més consultes, la qual cosa obrirà la porta a la possibilitat d’incrementar el nombre d’especialitats mèdiques que s’hi prestin (una línia que encara estaria per concretar amb la Generalitat).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa