MónTerrassa
Les novetats que prepara Instagram
  • CA

Instagram està desenvolupant i provant diverses actualitzacions per a la seva aplicació d’Android com oferir dissenys o ‘layouts’ a Stories, i entre els quals destaca especialment una gamma de cinc maneres addicionals de vídeo amb efecte Boomerang que s’afegeixen al ja disponible. Jane Manchun Wong, la bloguera experta en tecnologia, ha descobert una sèrie de funcions inèdites en el codi de l’aplicació d’Instagram per a Android i els ha revelat en una entrada de la seva pàgina web. Pel fet que encara estan en fase de desenvolupament, les funcions encara no es troben operatives.

Una de les novetats més destacables és que la funció de ‘layouts’ està habilitat en els Stories, de manera que estan disponibles una sèrie de quadrícules diferents per a unir fotos de la galeria o tretes directament amb la càmera des d’Stories i crear un ‘collage’. A més, Wong ha trobat un total de cinc maneres de vídeos amb efecte Boomerang nous que se sumen a l’original i entre els quals els usuaris poden triar. Les maneres compten amb dues varietats que van des d’un una mica més ràpid i un altre una mica més lent que l’original.

A aquests s’afegeix la manera ‘dinàmica’ que introdueix un moviment més ràpid al final, el ‘hold’ que fa una pausa al final de cada repetició i un de càmera lenta que és igual que l’original però a molta menor velocitat. Per sumar-se a aquestes novetats, també destaca una funció que permet compartir per privat els comentaris de les publicacions, un filtre de notificacions a la pestanya d’activitat i s’ha expandit la configuració de l’aplicació i els llocs web a la pròpia aplicació mòbil.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa