MónTerrassa
Les 7 verdures amb més proteïnes per perdre pes
  • CA

Per baixar de pes és bàsic establir rutines diàries com una caminada diària, exercici aeròbic i, sobretot, una dieta. Per aconseguir-ho és important incloure proteïnes en el nostre dia a dia. Per això, hem escollit 7 verdures per treure’t de sobre aquests quilos de més. I és que les proteïnes tenen un efecte saciant prolongat, ajuda a mantenir massa muscular i evitar la flacciditat, a més tambéafavoreixen la formació de múscul i disminuir la quantitat de greix i en consumir aliments proteics, produïm també una major despesa energètica per digerir i es crema més greix.

1. L’espinac

Aquest vegetal és el vegetal que concentra unes de les dosis més altes dosis en proteïnes i conté aminoàcids essencials, a més de folat, manganès, magnesi, ferro, potassi, calci, vitamina A i vitamina C. A més de les proteïnes, l’espinac té un gran poder antioxidant que permeten reduir la inflamació.

2. La col xinesa

Amb una gran aportació en proteïnes, calci, potassi, manganès, ferro i vitamines A, C i K, també té un alt poder antioxidant.

3. Espàrrecs

Conegut pels seus nutrients, ja que 130 grams d’espàrrecs tenen 2,8 grams de proteïna. Aporta vitamines A, B, K i minerals. Aquest vegetal també concentra un contingut en fructooligosacàrids, que tenen acció prebiòtica i estimulen el creixement de bacteris beneficiosos de la flora intestinal.

4. Bròquil

El bròquil és ric en proteïnes, té molt poques calories, és saciant i proporcionarà altes quantitats de compostos vegetals i flavonoides, com el kaempferol i és capaç de reduir el colesterol.

5. Les cols de Brussel·les

Font de proteïnes, fibra i vitamines són capaces de fomentar la bona salut de l’aparell digestiu, ja que ens ajuden a eliminar els bacteris nocius dels budells.

6. Els créixens

Aquesta planta crucífera té un alt contingut de proteïnes i vitamines A, B i C, calci, manganès i potassi. És millor consumir-lo en cru, ja que si el bullim, perdran tot el contingut d’antioxidants.

7. Brots d’alfals

Molt baix en calories, aporten múltiples nutrients i tenen vitamines del grup B, C i K i ferro, magnesi, fòsfor, zinc i coure. Aquests brots són molt bons per a reduir el colesterol dolent, alleujar els símptomes de la menopausa i prevenir l’osteoporosi.

Comparteix

Icona de pantalla completa