MónTerrassa
La supermodel que dissenyarà una col·lecció càpsula de moda per Lidl
  • CA

La cadena alemanya de supermercats Lidl reforçarà la seva línia de moda amb la contractació estelar de la dissenyadora i supermodel Heidi Klum. La top ha dissenyat una col·lecció càpsula per al gegant del gran consum que destaca per la “qualitat dels seus teixits amb els preus assequibles“, segons ha informat Lidl en un comunicat.

Aquesta primera col·laboració d’Heidi Klum es farà a través de la marca de roba de Lidl, que respon al nom d’Esmara i estarà disponible a partir de la tardor en els 10.000 supermercats que té la companyia a Europa i als EUA. Segons Klum: “Lidl és conegut arreu del món per oferir productes de qualitat a preus accessibles. La moda ha de ser divertida i tothom ha de poder gaudir-ne. He gaudit molt en tot el procés creatiu de cadascuna de les peces d’aquesta col·lecció”.

L’aliança pretén agafar una part de la quota del mercat de la roba que es venen en supermercats i hipermercats, ja que com indica un recent estudi de Kantar Worlpanel 9,5 milions de dones espanyoles compren roba de moda en aquestes superfícies.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa