MónTerrassa
Et despertes amb ulleres? 4 consells per una mirada de ‘top model’

La zona immediatament de sota dels ulls està particularment exposada al risc de retenció de líquids i de residus perquè en aquesta zona la pell és molt absorbent. És aquesta la causa de la inflamació, més o menys accentuada, que és més evident al matí, quan la retenció de líquids s’accentua per la posició horitzontal durant la nit. Per reduir les bosses que apareixen sota els ulls:

1. Dormir amb el cap més alt que el cos, amb un coixí o dos, ja que provoca que el líquid s’acumuli menys a la zona facial. Així t’aixecaràs amb els ulls menys inflats.

2. Un sopar lleuger a base de verdura i amb poca sal també ajuda a retenir menys líquid i, per tant, a tenir un millor aspecte al matí.

3. Rentar la cara amb aigua molt freda al matí ajuda a desinflar les bosses. A més amb l’exercici física primera hora –encara que sigui simplement caminar– s’accelera l’eliminació de líquids a la zona facial. Hi ha qui omple un bol amb aigua i gel i hi submergeix el rostre.

4. Aplicació cosmètica: estén el producte, prèviament guardat a la nevera per baixar la inflamació, per la parpella inferior mitjançant pressions suaus i rítmiques des del llagrimall a les temples amb els dits anular i cor. Repetir almenys cinc vegades i amb les dues mans alhora.

Nou comentari

Comparteix