MónTerrassa
Els 5 remeis amb els quals desintoxicaràs el teu cos

Mantenir una alimentació o un estil de vida amb altes quantitats de tòxics pot comportar trastorns de salut, ja que els tòxics acaben dipositant-se en òrgans tan vitals com els pulmons, els ronyons, el pàncrees, l’estómac, el còlon…

Hi ha centenars d’aliments que ajuden a depurar l’organisme i en cas de prendre aliments amb tòxics cal desfer-nos d’ells. Un cos lliure de toxines es torna més enèrgics i actiu. La millor manera de consumir aquests aliments són crus per aprofitar tots els seus beneficis. Repassem aquells aliments que, gràcies a la seva aportació d’antioxidants desintoxiquen el cos:

1. Pomes:

En contenir pectina, una fibra especialment bona per eliminar les toxines, és ideal pels intestins i les vies digestives.

2. Nabius:

Aquest fruit vermell és una de les fruites més desintoxicants, més utilitzats i més efectives. A més de ser antioxidant desinflama i disminueix el dolor. També funciona com a antibiòtic, pel que lluita contra bacteris, especialment els que es manifesten en el tracte urinari.

3. Remolatxa:

Perfecte per purificar i nodrir la sang i el fetge. Aquest vegetal netejar millorar el cos pels compostos naturals que aporta

4. All:

Excel·lent per combatre bacteris i paràsits intestinals i en altres zones del cos, té una alta capacitat per netejar les vies respiratòries de les mucositats.

5. Llinosa:

Aquestes llavors són àmpliament coneguts per la seva aportació en àcids grassos com l’omega-3, que ajuden a netejar l’organisme.

Nou comentari

Comparteix