MónTerrassa
Com cobrar (i declarar) un premi de la Loteria de Nadal
  • CA

L’esperada Loteria de Nadal cada vegada és més a prop. El proper 22 de desembre, com cada any en aquesta data, molts ciutadans tindran la vista posada en el Sorteig de Nadal de la Loteria Nacional de l’Estat, un esdeveniment en el qual els nens del col·legi Sant Ildefons de Madrid seran els encarregats de repartir sort a tots aquells que han comprat participacions per a la loteria d’aquest dia.

Però, com cobro el premi si em toca? Si resultes afortunat en el sorteig, ja sigui amb el premi Gros, un cinquè o una pedrea, has de saber algunes coses abans de procedir al cobrament dels teus diners:

PER COBRAR EL PREMI CAL PRESENTAR EL DÈCIM

Encara que sembli obvi, aquest punt és essencial. Per poder percebre els diners del premi, el guanyador haurà de presentar en un punt de venda oficial el bitllet o resguard afortunat, si s’escau, per als premis superiors a 2.500 euros, o en una entitat financera autoritzada per la Societat Espanyola de Loteries i Apostes de l’Estat.

Els premis de menys de 2.500 euros es poden cobrar en qualsevol punt de venda oficial de la Loteria Nacional, però els que igualen o superen aquesta quantitat solament es podran canviar per diners en les següents entitats: BBVA, Popular (inclòs Bancp Pastor), Bankia, CaixaBank, Abanca, EspañaDuero, Sabadell, Cajasur, BMN, Caixa Ontinyent, Cajamar, Caixa Rural, Ibercaja, Unicaja, Kutxabank i Laboral Kutxa. A més, els premis de major quantitat es poden cobrar també a través de la web oficial de Loteries i Apostes de l’Estat www.loteriasyapuestas.es.

ES POT COBRAR

Els bitllets de loteria premiats en el sorteig de Nadal, com els de la Loteria Nacional de la resta de l’any, es podran cobrar a partir de la tarda del dia 22 si són inferiors a 2.500 euros, i a partir de l’endemà del sorteig, i fins a tres mesos després (22 de març), termini en el qual venç la seva validesa, si són superiors a aquesta quantitat. En cas que es posseeixi una participació d’un nombre premiat, des de Loteria Nacional indiquen que s’ha d’acudir a l’entitat emissora d’aquesta participació per procedir al cobrament del premi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa