MónTerrassa
Viladecavalls suspèn la festa de Cap d’Any

L’equip de govern de l’Ajuntament de Viladecavalls s’ha reunit aquest dilluns 20 de desembre per valorar les darreres dades relatives a la pandèmia de COVID-19 i establir un pla d’actuació en diversos àmbits del municipi. Entre altres temes que s’aniran informant en la mesura que es confirmin, s’ha acordat, per exemple, l’anul·lació de la Festa de Cap d’Any, que s’anava a organitzar aquest 2021 a la plaça de la Vila. Justament, la festa era una de les novetats de la campanya nadalenca d’enguany. Havia de tenir lloc des de les 23.30 fins a les 3.00, on la idea era fer les campanades i ballar amb música DJ.

Per ara es manté la Remullada Popular al Casal Familiar de Viladecavalls, que ha de tenir lloc el pròxim diumenge, 26 de desembre, a partir de les dotze del migdia. Aquesta activitat té un preu de 0 euros per als socis, i de 2 euros per als no socis (inscripcions abans del 23 de desembre). Hi haurà brou calent per a tots els assistents i el sorteig d’un sopar per a dues persones al Restaurant Ristol.

També es manté en peu, de moment, la visita de la patgessa Martina a Viladecavalls per recollir les cartes dels infants del municipi en un campament reial instal·lat al nucli urbà. Hi haurà tallers infantils i petits espectacles per a amenitzar l’espera. Serà el dia 29 de desembre, a partir de les cinc de la tarda i fins a les vuit del vespre, al carrer Antoni Soler i Hospital (davant de l’ajuntament) i Plaça de la Vila.

Tanmateix, des de l’Ajuntament de Viladecavalls han manifestat en un comunicat que es continuarà adaptant el desenvolupament d’actuacions que fomentin la cultura, el lleure i l’esport a l’actualitat de la pandèmia, des de la prevenció dels contagis i el respecte de les mesures sanitàries vigents. I per tant no es descarta que algunes de les activitats previstes també acabin suspeses. S’anirà informant puntualment a través del web municipal i a les xarxes socials municipals.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa