L'alcaldessa Cesca Berenguer recollint el certificat
L’alcaldessa Cesca Berenguer recollint el certificat | Aj. Viladecavalls

!--akiadsense-->

L’Ajuntament de Viladecavalls ha rebut un reconeixement a la transparència després de rebre el segell Infoparticipa 2017 que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona. L’acte de lliurament es va celebrar ahir dimecres a la tarda en la sala d’actes del Campus de la universitat a Cerdanyola del Vallès.

L’Alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer, va ser l’encarregada de recollir el segell Infoparticipa 2017 en representació de la corporació, lliurat per Miguel Ángel Gimeno Jubero, director de l’Oficina Antifrau de Catalunya, Jordi Foz Dalmau, secretari de Transparència i Govern obert de la Generalitat de Catalunya i Virginia Luzón Fernández, vicerectora de Comunicació i de Promoció de la UAB.

El Segell Infoparticipa és una certificació que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona a partir de les avaluacions que realitza el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la UAB (LPCCP) en les webs municipals que determinen el grau de facilitat i accés a la informació publicada de l’administració envers la ciutadania, com ara la gestió dels recursos públics, informació dels càrrecs electes o l’acció de govern, entre altres.

Nou comentari