MónTerrassa
Demanen al delegat del govern la rotonda de Sant Miquel de Guanteres
  • CA
Viladecavalls ha rebut la visita del Delegat del Govern a Barcelona, Juli Fernández | A.V.

!--akiadsense-->

Viladecavalls ha rebut la visita del Delegat del Govern a Barcelona de la Generalitat de Catalunya, Juli Fernández. L’alcaldessa, Cesca Berenguer, l’ha acompanyat a diverses zones del municipi afectades pel temporal de la setmana passada. La trobada ha començat a la sala de Plens, on ha estat rebut la Corporació.!--akiadsense-->

Després de posar en context al delegat sobre les principals zones afectades per les pluges, l’alcaldessa l’ha convidat a signar el Llibre d’Honors i tot seguit han iniciat una visita a diversos indrets, com ara al mur de la Zona Esportiva Municipal del nucli urbà, l’esllavissada als patis dels habitatges del carrer Maria Mercè Marçal, les ocorregudes al polígon industrial de Can Trias o a la Carretera de Sant Llorenç, entre altres.

El Delegat del Govern ha mostrat la seva preocupació per l’abast i la quantitat d’incidències que presenta el municipi de Viladecavalls i ha expressat la seva predisposició a trobar vies de suport des de la Generalitat, així com recolzar les peticions que es facin a la Diputació de Barcelona des de l’Ajuntament de Viladecavalls per fer front als costos de reparació. Durant la visita, Cesca Berenguer ha aprofitat per explicar a Fernández la necessitat d’iniciar la construcció de la rotonda de Sant Miquel de Guanteres, per facilitar el transport dels veïns en aquest punt del municipi i millorar així la circulació d’aquest tram de la C-58 afectada per les obres del Quart Cinturó.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa