MónTerrassa
Viladecavalls incorpora nous agents a la Policia Local

Viladecavalls ha incorporat nous agents a la Policia Local. Aquest dimarts, dia 22 de juny, la sala de plens de l’Ajuntament ha acollit l’acte de presa de possessió de dos agents i d’un caporal. L’acte ha comptat amb la presència de l’alcaldessa Cesca Berenguer, així com del regidor de Governació, Pere Nogués, la regidora de Coordinació i gestió d’emergències, Dolors Salmerón, el cap de la Policia Local i diferents membres de la corporació municipal.

Berenguer ha destacat la importància de “disposar d’una plantilla de Policia Local per a continuar prestant un servei eficaç, de qualitat i de proximitat als veïns i veïnes de Viladecavalls”. Per a acabar, l’alcaldessa va desitjar una pròspera carrera professional a cadascun dels funcionaris i va remarcar que “tot el que es fa des de l’Ajuntament de Viladecavalls ha d’estar orientat a garantir els drets de la ciutadania i a prestar els serveis de qualitat”.

Obres als carrers Sant Martí i Major

D’altra banda, l’Ajuntament de Viladecavalls també s’ha reunit aquesta setmana amb una delegació dels veïns de dos dels carrers principals. I és que actualment, el Consistori es troba en la fase de redacció del projecte de millora dels carrers Major i Sant Martí. L’objectiu és que es converteixin en vials de plataforma única, amb dues voreres i una calçada amb un únic sentit de circulació que afavoreixi el moviment dels vianants i la seva accessibilitat.

La trobada dels veïns amb els màxims representants de l’Ajuntament va tenir lloc aquest passat dimarts, dia 21, a la sala polivalent de la Biblioteca Pere Calders. Els veïns van poder conèixer de primera mà el projecte i els terminis que s’han establert de les obres, així com resoldre dubtes.

L’actuació en un tram d’aproximadament 400 metres i amb una inversió aproximada de 502.770 euros, dona continuïtat al projecte de millora del carrer Major, executat el passat any 2018.

Nou comentari

Comparteix