MónTerrassa
Viladecavalls celebra a Sant Miquel de Toudell un nou aplec
  • CA
Ermita de Sant Miquel de Toudell | Amics de Sant Miquel de Toudell

!--akiadsense-->

Aquest diumenge 6 de maig se celebra a la petita església romànica de Sant Miquel de Toudell, situada al polígon de Can Mir a Viladecavalls, l’aplec de Sant Miquelet, o Sant Miquel de Maig. Aquesta festa es celebra sempre el cap de setmana més proper al 8 de maig, dia de l’Aparició de Sant Miquel Arcàngel. Començaran els actes amb una missa a l’interior de l’Ermita a les 11 h.

Tot seguit, a les 12h, començarà el concert ofert per l’Escola Municipal de Música Pau Casals de Viladecavalls. Aquest any actuaran la banda de l’escola, amb més de 30 músics. I tot seguit l’organització oferirà un vermut popular per tots els assistents. Aquest aplec també el podríem anomenar la festa de les flors, ja que tothom porta flors i plantes per decorar l’església i d’aquesta manera poder tenir un gran dia de primavera.

La festa de Sant Miquelet és un dels dos aplecs que s’organitzen a Toudell durant l’any. Aquest és el de primavera i els actes ocupen el matí. I al setembre és quan se celebra l’aplec més gran, on s’inclou un gran dinar de germanor. La festa està organitzada per l’associació d’Amics de Sant Miquel de Toudell, l’Ajuntament de Viladecavalls, l’Escola Municipal de Música de Viladecavalls Pau Casals i la parròquia de Sant Martí de Sorbet de Viladecavalls.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa