MónTerrassa
Viladecavalls acull l’Escola de Perfeccionament del FC Barcelona al Vallès
  • CA
Un cop a la setmana els nens entrenen seguint la metodologia del Barça
Un cop a la setmana els nens entrenen seguint la metodologia del Barça | Paco Largo / FCB

!--akiadsense-->

Viladecavalls acull la nova FCBEscola Perfeccionament, del FC Barcelona, a la recerca de joves talents futbolístics de la comarca. Aquestes escoles de perfeccionament i tecnificació -cinc arreu del territori català- estan destinades a alumnes de 6 a 14 anys amb l’objectiu de transmetre la metodologia d’entrenament FCBEscola a tot el territori català i donar la possibilitat a tots els jugadors i jugadores d’entrenar un dia a la setmana com els seus ídols sense deixar el treball amb els seus respectius clubs.

L’objectiu d’aquesta activitat és facilitar l’optimització de la realitat coordinativa dels esportistes i jugadores dins d’un context de joc real. Qualsevol acció tècnica mai està aïllada del joc, és per això que s’entrenarà amb unes situacions que els jugadors es trobaran durant la competició. L’acció tècnica o coordinativa, no sols s’ha d’entendre com un element d’execució, sinó que ha de relacionar-se amb tot l’objectiu cognitiu associat al joc.

En els centres de Perfeccionament de l’FCBEscola Catalunya es treballa en grups reduïts i les consignes dels entrenadors van dirigides individualment a cada jugador. Aquests centres estan destinats no sols a jugadors i jugadores, sinó també a porters i porteres, per als quals també hi ha un treball específic personalitzat.

Els entrenaments es realitzen tots els dilluns des del 25 de setembre fins al mes de juny en els següents horaris: FCBESCOLA Perfeccionament Vallès (Viladecavalls): de 18.00 h a 19.30 h

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa