MónTerrassa
[VÍDEO] L’esvoranc a Viladecavalls creix i arriba als 20 metres de profunditat
  • CA
Tècnics inspeccionant aquest dilluns l’esvoranc al costat de les vies del tren | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

Aquest dissabte, a Viladecavalls, un cotxe va caure en un gran esvoranc al carrer del Ferrocarril, al costat de la via del tren i a tocar de l’estació de Renfe de Sant Miquel de Gonteres. Els fets han passat a les 11 del matí i els dos ocupants del vehicle, una mare i el seu fill petit, en van sortir il·lesos gràcies a la ràpida actuació d’un Bomber de paisà. El forat va requerir la intervenció de diverses dotacions dels Bombers, policia local i tècnic d’Adif, ja que la seva proximitat a les vies del tren van obligar, primer, a tallar la circulació de trens de la línia de Terrassa a Manresa, la R4, i després a reduir la circulació en una sola via.

L’amplada i la profunditat del forat s’han doblat amb només un dia | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

Diumenge, el forat va continuar creixent, fins al punt que ara ja afecta els dos carrils (el que són uns vuit metres d’amplada) i fins als 20 metres de profunditat. Això fa que la circulació dels trens encara s’hagi vist més afectada, i des de bon matí, hi ha retards de més d’una hora.

Per la seva banda, l’alcaldessa, Cesca Berenguer, el 1r Tinent d’alcalde, Pere Nogués, tècnics municipals de l’ajuntament i el cap de Policia Local s’han reunit al lloc dels fets amb el Cap de l’àrea de manteniment d’Adif, Carlos Sarabia Vives, Fomento de Construcción y subcontratas (FCC), l’empresa d’enginyeria civil Pigra Engineering, representants de les companyies de subministrament de Gas Natural i Aigües de Terrassa i el subdirector de Mossos d’Esquadra, i s’han decidit les primeres actuacions a realitzar per assegurar la zona i començar les obres de restauració.

En primera instància, la companyia de gas realitzarà un by-pass a la canalització malmesa per l’esvoranc pels dos habitatges propers i garantir d’aquesta manera el subministrament de gas a les urbanitzacions. També es col·locaran senyalització viària i avisos informant de les afectacions pels vehicles i veïns de la zona. A continuació, s’han mantingut diverses reunions a l’ajuntament per determinar les obres que s’han de realitzar, els costos derivats i el temps d’execució dels treballs. S’ha declarat l’actuació d’emergència i les actuacions ja s’han iniciat.

El programa 8aldia de 8tv ha parlat amb el Bombers que va rescatar les dues persones quan l’esvoranc les va engolir al no res:

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Brawn a març 28, 2017 | 02:24
    Brawn març 28, 2017 | 02:24
    Això segur que es culpa de la renfe

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa