Antonio Angulo García, copilot al rally africà
Antonio Angulo García, copilot al rally africà | Aj. Viladecavalls

!--akiadsense-->

El veí de Viladecavalls Antonio Angulo García participarà en la 11a edició de l’Africa Eco Race, antic ral·li Paris-Dakar, en la qual els pilots sortiran des de Mònaco el 30 de desembre destí Dakkar després de passar pel Marroc, Dakhla, Mauritània i finalitzarà al Lac Rose del Senegal el 13 de gener on es farà el lliurament de premis. Posteriorment, s’embarcaran tots els vehicles participants en un vaixell direcció a Dakar.

L’Africa Eco Race no és només una cursa on els pilots posen a prova els seus límits, també és solidaritat. A través de diverses ONG i entitats que actuen a l’Àfrica, els i les participants aprofiten les aturades que realitzen durant el recorregut del ral·li per lliurar medicaments, joguines, material escolar i altres articles de primera necessitat als infants, així com impulsar nous projectes socials al continent africà.

Angulo compartirà vehicle amb el pilot Raül Girona com a co-pilot de l’equip encarregat d’obrir l’Africa Eco Race 2019. Per a Angulo, participar en aquest mític ral·li és un somni d’infància fet realitat, a més d’una ocasió per provar-se a si mateix, continuar creixent en aquesta modalitat esportiva i aportar el seu gra de sorra en el vessant solidari d’aquest esdeveniment. Des de l’Ajuntament de Viladecavalls han volgut traslladar el seu suport a Angulo i desitjar-li molta sort en aquest nou repte que emprendrà aviat.

Nou comentari