MónTerrassa
Una noia de Viladecavalls guanya el concurs “Viatja amb la T-16”
  • CA
Lliurament de la bicicleta elèctrica a la directora de l’escola, Aran Orfila | AMTU

!--akiadsense-->

L’alumna de 6è de l’escola Roc Blanc de Viladecavalls, Sophia Lacerda, ha guanyat el primer premi del concurs de dibuix “Viatja amb la T-16” organitzat per l’Associació de Municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU). La votació per decidir els dibuixos guanyadors es va dur a terme durant la Jornada Catalana de la Mobilitat, celebrada el passat dijous 8 de juny a Castellbisbal, i en la qual la veïna de Can Trias de 12 anys, Sophia Lacerda, va obtenir el primer premi amb el 43,83% de les votacions d’entre els 62 dibuixos presentats. La directora de l’Escola Roc Blanc, Aran Orfila, va ser l’encarregada de recollir el premi.

El premi consta d’una bicicleta elèctrica per a la premiada i una activitat gratuïta del programa “Tren de l’Ensenyament” de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) per als seus companys de classe. El dibuix de l’alumna de l’Escola Roc Blanc s’imprimirà en format cartell i es repartirà als 800 centres educatius de l’Àrea de Transport Metropolità, amb el nom de la guanyadora i el de l’escola.

L’objectiu de la campanya “Viatja amb la T-16” és el de promocionar aquest títol de transport entre els infants d’entre 4 i 16 anys i els seus familiars. La T-16 té un cost d’emissió de 35 euros, es renova anualment de manera gratuïta fins que l’infant compleix els 16 anys i permet fer un nombre il·limitat de viatges a la xarxa de transport públic del sistema tarifari integrat, dins la mateixa zona tarifària on resideixi el nen o la nena.

Dibuix de Sophia Lacerda | Aj. Viladecavalls

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa