Troben una plantació de marihuana en un habitatge de Viladecavalls

La Policia Local va localitzar 450 plantes, un centenar d'esqueixo i diversos quilos de cabdells

Aquest dijous 15 d’abril a les 13:00 h, la Policia Local de Viladecavalls va confiscar una plantació de marihuana en un domicili del municipi.  El fet es va donar amb motiu d’una intervenció requerida per la comissió judicial d’un llançament civil per lliurament d’un habitatge al seu legítim propietari després d’una ocupació il·legal. 

Una vegada a l’interior de l’habitatge es va percebre una forta olor a marihuana. Realitzant una primera inspecció es va veure que a la planta baixa hi havia material de cultiu, esqueixos, cabdells i una gran quantitat de testos. En una inspecció més exhaustiva es va detectar una paret amb doble fons. Una vegada a l’interior de la sala oculta, es va descobrir una plantació de marihuana. 

Es van requisar un total de 450 plantes, 100 esqueixos i 4Kg de cabdells de marihuana llestos per a la seva distribució. A partir d’ara serà el Cos dels Mossos de Terrassa els que continuaran amb la investigació.  Des de l’Ajuntament treballem i vetllem per la seguretat ciutadana i actuacions com aquesta en són un exemple. 

Nou comentari