MónTerrassa
Tastets de Teatre a l’amfiteatre municipal de Viladecavalls

L’Amfiteatre municipal de Viladecavalls acollirà una jornada de teatre el pròxim dissabte 19 de maig amb l’actuació de diversos grups i artistes de dins i fora de la vila. Tastets de teatre és el nom del cicle de teatre organitzat per l’Ajuntament de Viladecavalls en el qual es duran a terme 5 representacions teatrals dirigides per Guifré Baró des del matí fins a la nit del pròxim dissabte 19 de maig a l’amfiteatre municipal.

La jornada començarà a les 11 del matí amb l’obra de teatre infantil “Un mar d’històries” de l’Enri Martínez i tot seguit, a la 1 del migdia, l’Arnau Ramos i els solistes de l’EMM Pau Casals acompanyats per la Fàtima Miró duran a terme el recital poètic “La vida és teatre”.

A la tarda, la companyia de teatre La Patranya realitzarà l’espectacle d’improvisació “Espectacle Impro” i els seguiran els alumnes de batxillerat d’arts escèniques de l’IES Viladecavalls amb la interpretació de “Billy Eliot”. L’actuació que clourà els Tastets de Teatre anirà a càrrec del grup Arebrocs amb l’espectacle “L’embruix des port”.

Nou comentari

Comparteix