MónTerrassa
La targeta de serveis, bàsica per accedir a la Deixalleria
  • CA
Targeta de serveis | Aj. Viladecavalls

!--akiadsense-->

A partir del mes de juny, les persones que vulguin accedir a la Deixalleria Municipal de Viladecavalls per dipositar els residus que no poden abocar-se en els contenidors de recollida selectiva hauran de presentar la seva targeta de serveis per accedir a l’equipament. L’Ajuntament de Viladecavalls va implantar el passat mes de setembre un nou sistema d’accés a la Deixalleria Municipal en el qual és necessari que la persona que vol dipositar residus a la deixalleria accedeixi presentant prèviament la seva targeta de serveis.

La targeta de serveis d’accés a la deixalleria es pot sol·licitar presencialment a l’oficina de registre de l’Ajuntament situada al carrer Antoni Soler i Hospital 7-9 baixos o telemàticament a través del tràmit online del web municipal. També es pot demanar informació del tràmit a l’Oficina d’Atenció Ciutadana del Centre Cívic Paco Cano en cas que la persona sol·licitant no es pugui desplaçar a l’oficina de registre.

Durant els mesos de març i abril, s’ha permès accedir a la deixalleria a les persones que no disposaven encara de la targeta ni del justificant de sol·licitant, amb el perjudici de no poder registrar els residus dipositats i la conseqüent no computació de cara a sol·licitar la bonificació de reducció de la taxa d’escombraries per ús de la deixalleria. Aquesta possibilitat d’accés sense targeta o justificant i la no computació en la reducció de la taxa d’escombraries dels residus dipositats sense registre s’allargarà fins a l’1 de juny. A partir de l’1 de juny, l’accés a la Deixalleria Municipal només es podrà realitzar amb la targeta de serveis.

Podeu trobar tota la informació del tràmit de sol·licitud de la targeta de serveis en el següent enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa