MónTerrassa
S’esfondra el mur de l’escola Rosella i de Viladecavalls
  • CA
Esvoranc al carrer Joan XXIII | Aj. Viladecavalls

!--akiadsense-->

Viladecavalls està patint un episodi d’intenses pluges que ha provocat més d’un centenar d’afectacions arreu del municipi durant tot el dia d’avui dijous 15 de novembre. L’Ajuntament ha activat el Pla d’Emergències Municipal i s’està treballant per atendre totes les incidències conjuntament amb Protecció Civil, Policia Local i Bombers. Des d’aquest matí de dijous, Viladecavalls està patint els efectes de les inclemències meteorològiques amb forts aiguats que han provocat més d’un centenar d’incidències, una trentena d’afectacions greus i un centenar d’incidències menors repartides per tot el municipi.

Esllavissada a la carretera de Sant Llorenç, a Sant Miquel de Guanteras | Aj. Viladecavalls

!--akiadsense-->

Les incidències més greus s’han produït al Carrer Maria Mercè Marçal on s’ha produït esfondraments dels patis de les cases. Per aquest motiu les famílies han sigut desallotjades per garantir la seva seguretat. Per altra banda s’han esfondrat un mur perimetral de l’Escola Rosella i del camp de futbol de la zona esportiva del nucli urbà. Al carrer Joan XXIII s’ha generat un esvoranc amb la caiguda d’un vehicle que estava estacionat i desocupat. També han hagut moltes caigudes d’arbres que han arribat a tallar la B-120, les vies de Rodalies R4 i diversos carrers del municipi, són algunes de les afectacions que s’han produït durant el dia d’avui a tot el terme municipal.

L’Ajuntament de Viladecavalls ha activitat el Pla d’Emergències Municipal al migdia i s’estan destinant tots els efectius municipals conjuntament amb els cossos de seguretat i emergències de la Generalitat per establir les prioritats a l’hora de resoldre les múltiples incidències que afecten Viladecavalls, a més del suport dels parcs de Bombers de municipis veïns.

Esllavissada de terres a Viladecavalls | Bombers

!--akiadsense-->

Reunió del Pla d’Emergències Municipal | Aj. Viladecavalls

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa