MónTerrassa
Sant Miquel de Toudell dona la benvinguda a la primavera
  • CA
Missa a l’interior de l’ermita de Sant Miquel de Toudell | A. Oliet

!--akiadsense-->

Aquest diumenge 7 de maig es va celebrar un nou aplec a Sant Miquel de Toudell, a Viladecavalls. Aquesta festa s’anomena de Sant Miquelet, o Sant Miquel de Maig, perquè és l’aplec que se celebra cada primavera. Un any més va ser un aplec molt especial, amb bon ambient i participació, i amb un caràcter familiar.

El bon temps va permetre realitzar tots els actes previstos. La missa a l’interior de l’església va donar el tret de sortida per tot després passar a l’esmorzar popular. Els assistents van poder gaudir, a més, del concert de l’Escola Municipal de Música de Viladecavalls Pau Casals. Com a novetat, i com un dels moments més especials del dia, el cor de pares -recentment estrenat i que debutava en un acte públic- va cantar a l’interior del temple, ple de gom a gom.

Concert de l’escola municipal de música a l’ermita | A. Oliet

!--akiadsense-->

Una altra novetat d’enguany va ser la participació dels Urban Sketchers de Terrassa. Des del començament de la festa es van repartir per diversos racons de la zona verda que rodeja el monument i van immortalitzar l’edifici romànic i alguns moments de l’aplec.

Urban Sketchers de Terrassa participant en l’aplec | A. Oliet

!--akiadsense-->

Foto de família dels sketchers participants | A. Oliet

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa