MónTerrassa
La Policia de Viladecavalls estrena vehicle híbrid
  • CA
Nou vehicle policial per a Viladecavalls | Aj. Viladecavalls

!--akiadsense-->

L’Ajuntament de Viladecavalls ha adquirit un nou vehicle híbrid que s’incorporarà a la flota de Policia local, gràcies a l’opció d’arrendament que ofereix l’Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM) dins del Pacte dels Alcaldes i Alcaldesses pel Clima i l’Energia.

El vehicle adquirit -un Toyota Rav4 Hybrid- disposa d’un motor híbrid gasolina/elèctric i un sistema de gestió que identifica el consum d’energia que es necessita en cada cas. El nou vehicle va ser lliurat a l’ajuntament degudament adaptat i equipat per a ús de la Policia local, que és el servei municipal on s’incorporarà.

L’Ajuntament de Viladecavalls ha pogut adquirir aquest vehicle tot terreny gràcies a l’arrendament que ofereix l’ACM i que s’emmarca dins de les línies d’acció del Pacte dels Alcaldes i Alcaldesses pel Clima i l’Energia. Aquesta opció permet a les administracions públiques agilitzar els tràmits necessaris a l’hora d’adquirir vehicles municipals i garantir que aquests són energèticament eficients i amb uns valors d’emissions respectuosos amb el Medi Ambient.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa