MónTerrassa
Primer pas per a la futura rotonda de la C-58 a Sant Miquel de Guanteres
  • CA
Plànol amb les dues rotondes projectades a Viladecavalls sobre la c-58
Plànol amb les dues rotondes projectades a Viladecavalls sobre la c-58 | Aj. Viladecavalls

!--akiadsense-->

La Generalitat ha autoritzat la construcció d’una rotonda a la C-58, a l’alçada de Sant Miquel de Guanteres, al terme municipal de Viladecavalls. Aquesta és una de les peticions que des de l’Ajuntament de Viladecavalls s’havia fet tant al Ministeri de Foment com al Govern des de fa anys.

Les peticions de les rotondes i altres millores relacionades amb el IV Cinturó, com l’arranjament de les plataformes del carrer Pintor Greco, han portat a l’alcaldessa Cesca Berenguer, a viatjar a Madrid en diverses ocasions. L’objectiu ha estat lluitar per la finalització d’aquestes obres i minimitzar l’impacte ambiental i paisatgístic sobre Viladecavalls.

La construcció d’una rotonda provisional sobre la carretera C-58, connectarà la carretera de Sant Llorenç amb la C-58 i la B-120 i permetrà incorporar-se a la C-58 en sentit Terrassa. Aquesta obra ha estat àmpliament reivindicada per l’Ajuntament de Viladecavalls, atès que suposa una millora substancial en la mobilitat de la xarxa viària del municipi, en reduir considerablement el temps i distància recorreguda, sobretot pels veïns i veïnes de Sant Miquel de Guanteres i Can Trias, a més d’una millora de l’accessibilitat dels polígons industrials de Can Trias i Can Mir.

Posteriorment, un cop el Ministeri de Foment hagi aprovat la modificació del Projecte de construcció de l’Autovia Orbital de Barcelona B-40, es duran a terme les obres definitives de construcció de la rotonda de Can Trias i la de Sant Miquel de Guanteres. Les obres les autoritza la Generalitat de Catalunya, que és la titular de la via, i les ha de dur a terme el Ministeri de Foment. L’Ajuntament està pendent de rebre la comunicació de l’inici de l’execució de les obres que seran comunicades a la població tan bon punt es tingui coneixement de la data.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa