MónTerrassa
El pare de Junqueras i Rufián presenten “Fins que siguem lliures”
  • CA
El pare de Junqueras, Rufián i Sol presenten Fins que siguem lliures
El pare de Junqueras, Rufián i Sol presenten “Fins que siguem lliures” | cedida

!--akiadsense-->

Prop d’un centenar de persones van assistir a l’acte de presentació dels dos últims llibres de l’exvicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras, i president d’ERC, que ha escrit des de la presó.

L’acte, organitzat per la secció local d’ERC Viladecavalls, va comptar amb Artur Junqueras, pare d’Oriol Junqueras, així com un grup de veïns i amics del president d’Esquerra Republicana, del municipi de Sant Vicenç dels Horts, que porten ja acumulats més de dos-cents actes arreu dels Països Catalans explicant anècdotes i històries de Junqueras, conjuntament amb el músic i trobador Pep Picas, que dona el tret de sortida i final, en tots els actes, amb un parell de cançons.

També els van acompanyar el periodista i autor d’un dels llibres, Sergi Sol i el portaveu d’ERC al Congrés dels Diputats, Gabriel Rufián. Els dos llibres de Junqueras, “Contes des de la presó” i “Fins que siguem lliures” van tenir una molt bona acollida entre els veïns i veïnes que van assistir a la sala superior de l’escola municipal de música.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa