MónTerrassa
Obres de reparació dels danys causats per l’aiguat a la zona esportiva de Viladecavalls
El soterrani va quedar totalment inundat
El soterrani va quedar totalment inundat | Aj. Viladecavalls

!--akiadsense-->

El passat 9 d’abril, arran de les fortes pluges i calamarsa, el soterrani del poliesportiu de Viladecavalls -on s’ubica el magatzem i la sala de calderes- va quedar inundat. L’endemà, es va dur a terme una inspecció municipal a la zona afectada i es detectà un tub soterrat, que travessa el camp de futbol, obstruit d’aigua i malmès, així com el trencament d’asfalt, danys en el mur de contenció annex a la carretera B-120 i un petit esvoranc a la rampa d’accés al magatzem amb desaparició de terres a conseqüència de la manca d’una evacuació de les aigües acumulades adient al clavegueram municipal, entre altres.

A aquestes incidències s’hi ha de sumar afectacions a la zona d’aparcament de la zona esportiva, desperfectes a la gespa del camp de futbol i en el sistema de producció d’aigua calenta i de ventilació del pavelló poliesportiu, ocasionades arran de nous aiguats el passat 3 de maig i el recent 17 de juliol. Després d’haver realitzat diversos bombaments d’aigua per part de la Brigada Municipal i amb el suport dels Bombers Voluntaris de Viladecavalls, ja es treballa en les obres de reparació, amb caràcter d’emergència i es preveu que finalitzin en 4 o 5 setmanes.

Obres de reparació de la zona esportiva de Viladecavalls
Obres de reparació de la zona esportiva de Viladecavalls | Aj. Viladecavalls

!--akiadsense-->

Aquests treballs consten de la construcció d’un nou tram de connexió entre el pou de descàrrega actual amb un primer tram des del fons del camp fins a la zona d’aparcament i un segon tram en paral·lel al clavegueram públic existent, tocant al mur de contenció de la B-120, fins al pou de connexió final. Les obres tenen un cost previst de 80.000 euros que assumeix l’Ajuntament amb el romanent de tresoreria general després d’haver-se aprovat en el Ple de juliol.

Obres de canalització a la zona esportiva de Viladecavalls
Obres de canalització a la zona esportiva de Viladecavalls | Aj. Viladecavalls

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa