MónTerrassa
Obres de millora a l’entorn de l’ermita de Sant Miquel de Toudell
  • CA

La Brigada Municipal de l’Ajuntament de Viladecavalls, amb suport d’operaris d’una empresa externa contractada, està duent a terme tot un seguit de treballs de millora a l’entorn de l’ermita de Sant Miquel de Toudell, a Can Mir. Les obres consisteixen en l’enjardinament i construcció d’una vorera annexa, amb la qual es pretén evitar que vehicles de gran tonatge hi facin parada. D’aquesta manera, es vol preservar i dignificar l’edifici, que forma part del catàleg de Patrimoni de Viladecavalls. L’actuació està previst que finalitzi la setmana vinent. Des del govern, manifesten que una part de les plantes que es col·locaran a la nova zona ajardinada s’han reciclat de l’ornamenació floral que es va utilitzar en els actes de la Diada 11 setembre per, d’aquesta manera, “optimitzar recursos públics”.

Tot a punt per a l’Aplec

Les obres haurien de finalitzar just a temps perquè l’ermita llueixi amb tota la seva esplendor per al diumenge 26 de setembre, moment en què està previst que se celebri el tradicional Aplec de Sant Miquel de Toudell. La jornada contempla tot un seguit d’activitats organitzades per l’associació Amics de Sant Miquel de Toudell. La jornada s’iniciarà des de la plaça de l’església de Sant Martí de Sorbet, a les deu del matí, i des d’allà es farà la caminada fins a l’ermita.

Una vegada a Can Mir es durà a terme la missa amb el Cant dels Goigs, cap a les 11h, i posteriorment, es farà esmorzar popular. L’aplec també comptarà amb una part musical que la posaran els Ministrils del Raval, els quals oferiran un petit concert. I finalitzarà amb el ball del capgròs de la bruixa Ramona Porta i l’actuació dels Petits Dracs de Viladecavalls. Des de l’entitat organitzadora asseguren que l’acte es realitzarà amb les mesures sanitàries “recomanades” i que hi haurà control d’assistència

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa