Nou supermercat a Viladecavalls
Nou supermercat a Viladecavalls | Bonpreu

!--akiadsense-->

Bon Preu ha obert un nou supermercat Bonpreu a Viladecavalls, situat a la carretera de Terrassa a Olesa de Montserrat, s/n. El nou establiment té una superfície de vendes de 1.294 m2 i 69 places d’aparcament. S’ha realitzat una inversió de 6,6 milions d’euros en la construcció del nou supermercat i la durada de les obres ha estat de 5 mesos.

L’equip de treballadors està format per 37 persones, el que representa el compromís del Grup amb el creixement i la generació d’ocupació al territori. El model comercial de Bonpreu i Esclat destaca per oferir una àmplia varietat i qualitat dels productes, per una excel·lent atenció al client, els preus molt competitius i per un entorn de compra agradable i còmode. El Grup aposta per una política comercial de proximitat i promou el producte local de qualitat, fet que el converteix en el referent de productes de km 0 a Catalunya.

El nou supermercat de Viladecavalls s’ha construït de manera sostenible i ecoficient, per tal que permeti estalviar el 35% del consum d’energia habitual d’un local comercial d’aquestes característiques i reduir un 40% les emissions de CO2 a l’atmosfera. Totes les noves instal·lacions del Grup Bon Preu estan pensades per reduir al màxim el consum energètic amb un sistema de gestió que les regula de manera eficient. El Grup va ser dels primers a Catalunya en obtenir la certificació energètica “A” dels seus edificis, que concedeix la Generalitat.

Nou comentari