MónTerrassa
L’OAC i Serveis Socials de Viladecavalls, amb cita i per urgències
  • CA

Com a conseqüència de l’aplicació del Reial Decret 463/2929, de 14 de març, de mesures aprovades amb la finalitat de reduir al màxim la propagació de la infecció de la malaltia coronavirus COVID-19 i, de forma temporal, des de l’Ajuntament de Viladecavalls, atendran les consultes exclusivament per aquests canals:

OFICINA D’ATENCIÓ CIUTADANA : Només s’atendrà per cita prèvia per a tràmits urgents i que no puguin efectuar-se de forma telemàtica.

SERVEIS SOCIALS: Només s’atendrà per cita prèvia per atendre necessitats urgents de persones grans i col·lectius vulnerables.

TELEFÒNICAMENT: Reforcem el servei telefònic per resoldre els vostres dubtes en tramitació i/o consultes i per a la sol·licitud de Cita Prèvia.

Podeu contactar en horari de 8:30 a 14h. al telèfon 93 788 71 41 o correu electrònic [email protected]

TRAMITEU TELEMÀTICAMENT : mitjançant el web municipal www.viladecavalls.cat

Abans de trucar, consulta la fitxa del tràmit que trobaràs al banner TRÀMITS I GESTIONS. Escriu al cercador el nom del tràmit que vols fer. Localitzat el tràmit que vols fer i llegeix atentament la informació. Fes clic a TRAMITAR. Complimenta la sol·licitud i adjunta la documentació.

Si el servei telefònic comunica, pots enviar un correu electrònic a [email protected] indicant el teu nom, el tràmit que vols fer i telèfon de contacte. Contactarem amb tu l’abans possible.

SI SOL·LICITEU CITA PRÈVIA: indiqueu el tràmit que voleu fer. Recordeu que només s’atendran tràmits que tinguin la consideració d’urgència. I que no puguin tramitar-se electrònicament.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa