Martí Pedret (portaveu, a l’esquerra) i Marçal Llimona (secretari d’organització, a la dreta). | JERC

!--akiadsense-->

Després de dos anys d’inactivitat, les JERC de Viladecavalls han decidit refundar-se i tornar a sortir a la llum. Martí Pedret, Víctor Palacios, Albert Sort i Marçal Llimona han estats els veïns del municipi que han pres la decisió de tornar a engegar les Joventuts d’Esquerra Republicana. “Ho fem en un moment de transició cap a la llibertat nacional d’aquest país, un moviment d’alliberació i, en definitiva, una lluita històrica que ens precedeix de generacions passades”, exposen.

D’aquesta manera, neix la Secció Local que coordinarà accions pel poble i també pel país, “sempre constructius”, subratllen. Martí Pedret en serà el portaveu, Marçal Llimona Secretari d’Organització i Comunicació, Víctor Palacios Secretari de Finances i Albert Sort Secretari d’Acció Política. Per fer extensiu el projecte s’ha convocat una Assemblea Oberta a tothom aquest dilluns 12 de juny.

La JERC ja ha avançat que treballarà “incansablement per fer arribar els arguments del Sí a una República Catalana a tots/es els/les joves del poble, i arribarem fins al final amb el Referèndum d’independència que el Govern de la Generalitat de Catalunya s’ha compromès a celebrar aquest proper 1 d’octubre. I, sobretot, ho farem amb el clar convenciment que, entre totes i tots, farem les bases d’una República democràtica, socialment justa, neta de corrupció i lliure, per la qual sentir-nos orgullosos”.

Nou comentari

Comparteix