MónTerrassa
L’ACA invertirà 2,3 milions per ampliar la depuradora Viladecavalls Est
  • CA
Depuradora d'aigües residuals de Viladecavalls Est
Depuradora d’aigües residuals de Viladecavalls Est | Aj. Viladecavalls

!--akiadsense-->

El Govern de la Generalitat ha fet públic el primer projecte de pressupostos per al 2020. El document, en què s’especifiquen les despeses i inversions previstes, està previst que pugui ser aprovat el pròxim mes de març gràcies als vots favorables d’ERC, Junts per Catalunya i Catalunya en Comú.

El document, amb una extensió de prop de 800 pàgines, inclou els estats d’ingressos i despeses amb els corresponents resums, i els documents presentats com a annexos.

Una de les inversions més importants que està prevista des de l’Agència Catalana de l’Aigua afecta a Viladecavalls. En concret, a l’estació depuradora d’aigües residuals de Viladecavalls Est. El document contempla una partida de 2,3 milions d’euros, repartits fins al 2023, per dur a terme les diverses actuacions.

I així, des de la Diputació s’ha publicat l’anunci de licitació de les obres, que finalitzarà el seu període de recollida a principis de març. La finalitat de les obres és ampliar la part urbana domèstica de la depuradora, és a dir, per poder eliminar els nutrients de l’aigua residual que li arriba per depurar i per tant disposi de tots els elements necessaris pel tipus de tractament que preveu el projecte constructiu.

A Viladecavalls hi ha dues plantes depurades més, la del sector oest, també gestionada per l’ACA i la del sector sud, que és de titularitat municipal.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa