Sala polivalent de la biblioteca Pere Calders | Aj. Viladecavalls

!--akiadsense-->

Aquests dies s’ha dut a terme recentment la rehabilitació de la sala polivalent dels Baixos de la Biblioteca Pere Calders de Viladecavalls. L’espai, en què tenen lloc activitats municipals de diversos tipus, presentava un cert grau de deteriorament per l’ús continuat d’aquest, motiu pel qual s’han realitzat diverses reformes.

En aquest sentit, s’ha fet una millora global de la sala, que inclou entre d’altres, el condicionament del hall amb la instal·lació de fals sostre i nou enllumenat led per millorar-ne l’eficiència energètica, la instal·lació de nous vinils decoratius, la pintura de la sala, el polit i enlluentat de tot el terra o la construcció d’una nova estructura de magatzematge de cadires. La zona dels lavabos també s’ha reformat amb la reparació del sostre i la col·locació de sensor d’il·luminació, nous miralls i papereres.

Aprofitant aquests treballs, s’ha adequat l’entrada a la instal·lació, tot arranjant el jardinet a l’entrada de l’equipament i instal·lant un nou sistema de control d’accessos. També s’ha instal·lat una vàlvula de retenció a les canonades per evitar inundacions d’aigües residuals.

La sala polivalent és un espai municipal que cedeix i comparteix l’Ajuntament a les entitats, el manteniment i la posada al dia d’aquests, ha estat una prioritat del govern municipal, atenent que es tracta d’un equipament essencial on se celebren múltiples activitats educatives, culturals i socials.

Nou comentari

Comparteix