MónTerrassa
Jovent Republicà acusa l’Ajuntament de Viladecavalls de mentider

Comunicat de Jovent Republicà de Viladecavalls

Arran de les recents aparicions de pintades en diferents punts del municipi i de la greu acusació que l’Ajuntament de Viladecavalls ha realitzat contra les Joventuts d’Esquerra Republicana de Viladecavalls, ens veiem en l’obligació de publicar aquest comunicat amb la finalitat de, no només denunciar les pintades realitzades per algú totalment aliè al Jovent Republicà de Viladecavalls, sinó per denunciar un atac directe de l’equip de govern envers la nostra organització.

Des del Jovent Republicà de Viladecavalls denunciem qualsevol acte incívic i vandàlic, els costos econòmics de reparació dels quals generin una despesa elevada. Per aquest motiu, volem defensar que totes les actuacions que realitzem estan subjectes a la més estricta legalitat i al respecte de la nostra vila i veïns. Per poder fer qualsevol acte sota el nom de les Joventuts d’Esquerra Republicana de Viladecavalls sempre hem sol·licitat, seguint els procediments corresponents, tots els permisos necessaris a l’Ajuntament.

En cada període de campanya electoral s’han intentat penjar cartells en els escassos llocs disponibles per fer-ho. Des del Jovent Republicà de Viladecavalls denunciem les greus acusacions que s’han fet per part de l’Ajuntament de Viladecavalls vers la nostra entitat. Són acusacions rotundament falses, ja que no existeix cap prova que pugui vincular aquestes pintades amb les Joventuts d’Esquerra Republicana.

L’únic argument que s’utilitza és el símbol de lluita i reivindicació feminista. En aquest sentit, volem aportar una mica més d’informació i d’investigació, ja que l’equip de govern s’ha dedicat a assenyalar a la primera entitat que tenia en ment sense realitzar la corresponent investigació prèvia. Fent una cerca a internet de “símbol feminista” veuran que apareixen imatges amb el mateix símbol que les pintades que han aparegut al nostre municipi.

Aquestes pintades no tenen cap simbologia relacionada amb les Joventuts d’Esquerra Republicana ni amb cap altre partit polític o entitat, ja que és un símbol universal de la lluita i la reivindicació feminista. Per tant, l’únic argument que es presenta per relacionar la nostra organització amb les pintades és una prova evident d’una manca de responsabilitat política i informació.

Finalment, volem denunciar i fer palès el nostre rebuig absolut a les formes que aquest equip de govern utilitza en haver publicat ja una notícia denunciant diverses pintades sofertes al nostre municipi darrerament i on es relaciona, de manera inadequada, un acte que llegim com a reivindicatiu feminista amb uns actes xenòfobs i feixistes. Creiem que aquest fet no es pot repetir de cap manera. Fer una comparació com aquesta és un insult directe a la lluita i reivindicació feminista. És una relació que no té cap justificació possible. Des de les Joventuts d’Esquerra Republicana de Viladecavalls considerem inadmissible i inacceptable aquesta relació i exigim les disculpes i la retirada de l’article en què se’ns acusa de vandalisme i, en conseqüència, a la relació creada en el propi text.

Nou comentari

Comparteix