MónTerrassa
Gospel i musicals a l’ermita de Sant Miquel de Toudell de Viladecavalls
  • CA
La coral egarenca Gospel Vallès | Gospel Vallès

!--akiadsense-->

Dins de la sèrie de concerts que la formació coral oferirà aquesta temporada d’estiu, el dissabte 17 de juny a les set de la tarda Gospel Vallès farà un concert íntim a l’ermita de Sant Miquel de Toudell per presentar la maqueta del seu espectacle Let’s Get Musical.

El concert tindrà lloc a l’exterior de Sant Miquel de Toudell, al polígon industrial de Can Mir (Viladecavalls), al costat de Terrassa. La coral egarenca oferirà una vetllada en l’entorn únic i recollit d’aquesta petita joia del romànic català del segle X​​​​I, perfectament conservada.

Després de l’èxit de l’espectacle Let’s Get Musical, estrenat a l’Auditori de Terrassa el novembre de 2015, amb molt bona acollida per part del públic, Gospel Vallès presenta la maqueta que va enregistrar en aquella ocasió. Recuperen els temes que van formar part de l’espectacle que feia un viatge d’anada i tornada a la música gospel, fent una incursió al món dels musicals, tant de Broadway com de casa nostra.

Aquest concert, organitzat amb la col·laboració de l’Associació d’Amics de Sant Miquel de Toudell, és a taquilla inversa: cada assistent del públic decideix el que val. El CD, que recull alguns temes del directe enregistrat a l’Auditori de Terrassa, es podrà adquirir allà mateix durant la vetllada, que acabarà amb un petit refrigeri per a tots aquells que s’hagin acostat a Viladecavalls.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa