MónTerrassa
Finalitzen les obres d’emergència a la carretera Sant Llorenç a Viladecavalls
  • CA
Finalitzen les obres d'emergència a la carretera de Sant Llorenç
Finalitzen les obres d’emergència a la carretera de Sant Llorenç | AJ. Viladecavalls

!--akiadsense-->

Obres i Serveis de l’Ajuntament de Viladecavalls ha finalitzat l’actuació d’emergència efectuada al talús de la zona verda adjacent a la carretera de Sant Llorenç, entre l’avinguda dels eucaliptus i el carrer del president Serra. Les afeccions van ser produïdes per l’episodi del temporal Glòria que va causar un seguit d’esllavissades.

Atès que el talús es mostrava molt afeblit, i encara que gràcies a la malla que ja es va posar en una altra intervenció no es van patir més efectes indesitjables, hi havia risc d’una esllavissada de grans dimensions, per aquest motiu va ser necessari emprendre les obres d’emergència per a la reparació, consolidació i fixació de la malla de contenció que hi ha col·locada al talús.

Les obres han consistit en la construcció de dues noves esculleres de pedres, la col·locació de nous drenatges, retirada de la terra col·lapsada, refinat del talús i retirada de la malla afectada per les esllavissades. Les obres es van dur a terme entre els dies 30 de gener i 21 de febrer i ha comportat a l’Ajuntament un cost estimat de 60.000 € decretat per les actuacions d’emergència per a restablir l’estabilitat del talús.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa