El Can Trias s’endú la victòria en un partit boig contra el Súria
Pancarta en contra de la violència al futbol en el partit del Can Trias i el Súria | UD Can Trias

Bonic i disputat partit el que es va poder veure el passat diumenge a Súria. El Can Trias sabia que no podia deixar escapar cap punt després de les respectives victòries dels seus perseguidors, el Joanenc i el Pirenaica. I així va ser. Els vilacavallencs es van imposar 2 a 3 i se’n van endur una victòria que els manté a cinc punts del seu rival més proper.

El partit va ser anar i venir constant, i el primer en avançar-se en el marcador va ser l’equip local, amb gol de Galdón al minut 36. La reacció no es va fer esperar i Álvaro, de lliure directe, va fer l’empat dos minuts més tard. Amb l’empat a 1 es va arribar a la mitja part.

A la represa, va ser Juanito qui, amb un control excel·lent dins l’àrea, afusellada la porteria local. Era el minut 52 i el Can Trias guanyava 1 a 2. Però el partit va ser trepidant, amb arribades a les àrees tant d’uns com d’altres. Dotze minuts més tard, el jugador del Súria Uroz igualava el marcador aprofitant un error defensiu i introduint la pilota a la xarxa amb un gran xut creuat. I al minut 67, Juanito va establir el 2 a 3 definitiu després d’una bona combinació dels visitants que va finalitzar amb la internada de Chupi per la banda, un bon centre i una rematada de cap al pal llarg de Juanito. Durant els minuts restants es van continuar generant ocasions per un i altre costat però el marcador ja no es va moure. I això que el Can Trias va estar a punt d’ampliar-lo amb un gran xut de Pedro Pablo que es va estavellar al pal.